joi

Geniu pe persoana fizica

Bai,ce ne-am face noi romanii fara cineva de care sa radem.Pentru prostia lor,pentru faptul ca nu stiu sa vorbeasca limba romana,pentru ca n-au creier s.a.
Azi va prezint pe primarul Sectorului 5 pe persoana fizica,alias Almanahe Master:Marean Vanghelie.
Uitati aici un top cu cele mai tari faze cu el din tembeliziune:
In Romanica noastra exista multi prosti,dar care macar ne fac sa radem.Dar totusi,el e politician.
Aici e un adevar dureros despre cine ne conduce pe noi:
____________________________________________________________________________
Lui Marian Vanghelie nu i-a placut niciodata scoala.
A inceput liceul in 1982, la 14 ani, la Grupul Scolar Industrial “Alexandru Sahia”, actualul liceu teoretic “Lucian Blaga” din cartierul Pantelimon.
Pe atunci, “Sahia” era un liceu din categoria celor prost cotate. Foaia matricola din acea perioada ne arata ca, dupa ce a terminat anul cu media 5,45, viitorul student si-a intrerupt studiile. De remarcat cea mai mare medie pe care o avea: la purtare, 7,33.
A continuat clasa a X-a in 1984, dupa un an de pauza, si a incheiat-o cu media 5,21. Din nou cel mai bine a stat la purtare, cu media 6,33.
In 1997, la aproape 30 de ani, Daniel Marian Vanghelie se inscrie la Liceul “Dimitrie Bolintineanu”, in clasa a XI-a, la seral, pe care le termina trei ani mai tarziu, odata cu castigarea Primariei Sectorului 5.
Ajuns primar, Vanghelie incearca sa dea bacalaureatul la Liceul agricol “Cezar Nicolau” din Branesti, dar este eliminat din examen dupa ce e prins cu niste copiute. Varianta oficiala a lui Vanghelie este ca nu s-a prezentat la examen.
A mai incercat sa dea Bac-ul, la Liceul “Mihail Kogalniceanu”, din Snagov, si a reusit, la 33 de ani, sa-si obtina diploma.
S-a inscris apoi la doua facultati particulare, de Drept si Stiinte Economice, dar la ultima renunta din lipsa de timp.
____________________________________________________________________________
P.S. Avem de unde alege,poate voi mai posta despre prostii Romaniei,o tara frumoasa,pacat ca e locuita.

Un comentariu: